Over

trimsalon Kamerik

 

Over Diana

 

Mijn naam is Diana Viveen. Sinds 2007 woon ik in Kamerik met mijn man, onze twee kinderen, een hond en een kat.

Na  zo’n 30 jaar op kantoor te hebben gewerkt bij verschillende bedrijven en organisaties vond ik het tijd voor een omscholing. Ik realiseerde me dat het heel belangrijk is dat je doet in het leven waar je echt gelukkig van wordt.  Ik word heel blij van honden. Ik ben ermee opgegroeid en het zijn eigenlijk altijd mijn beste maatjes! Ik heb ze graag om mij heen. Zo ontstond het idee om hondentrimster te worden. En als je iets écht heel erg graag wilt, kun je het hoe dan ook realiseren. Ik ben de opleiding tot vakbekwaam hondentrimmer gaan volgen bij Aeres Training Centre in Barneveld. De praktijk heb ik geleerd bij Trimsalon Stephanie van Strien in Leiden waar ik 14 maanden stage heb gelopen. Kort daarna is Trimsalon Kamerik geboren!

 

De trimsalon

 

Trimsalon Kamerik vindt u aan de Burgemeester Talsmaweg 6 te Kamerik, dit is het adres van mijn ouders. De salon is gevestigd in wat vroeger de garage was. De ingang van de trimsalon vindt u om de hoek in de Burgemeester van Loonstraat.

In de trimsalon werk ik met professionele en goedgekeurde apparatuur. Zowel het bad als de trimtafel zijn elektrisch in hoogte verstelbaar. Prettig voor de hond en voor mijn rug.

Hygiëne is belangrijk in de trimsalon. Een hygiënische omgeving is prettiger om in te werken en het vermindert ook de overdracht van besmettelijke ziektes en parasieten. De trimsalon, het bad, de trimtafel en alle gebruikte materialen worden dagelijks gereinigd en gedesinfecteerd.

 

 

06-53392854

trimsalonkamerik@xs4all.nl

ADRES

Trimsalon Kamerik

Burg, Talsmaweg 6

3471 CN Kamerik

CONTACT

Telefoon : 06-53392854

E-mail: trimsalonkamerik@xs4all.nl

Behandelingen

uitsluitend op afspraak

 

kvk:  81318448

btw:  NL003557689B87